Op 25 mei 2022 is de VO-Dag tijdens de TekkieWorden Week Rotterdam. Deze dag is geheel bedoeld voor de leerlingen van het Voortgezet Onderwijs. Er zijn verschillende workshops georganiseerd waar je veel leuks zal beleven. Neem hieronder een kijkje naar de workshops die we hebben. 

Het programma

Hiernaast de workshops die worden georganiseerd

Workshop Creative Media Technologie wordt gegeven

- door Jason van Schaik, docent Techniek College Rotterdam

Als creatieve programmeur ga jij ontwerpen én ontwikkelen. Je vertaalt de wensen van de klant in een visueel concept waarnaar jij dit gaat ontwikkelen. Kortom een technische en creatieve programmeur.

https://www.techniekcollegerotterdam.nl/

Workshop microprocessor programmeren

- het STC

Tijdens deze workshop maakt je kort kennis met de wereld van microprocessoren. In bijna alle apparaten die je dagelijks gebruikt zit een microprocessor zoals bijvoorbeeld je mobieltje, de wasmachine en misschien wel de slimme verlichting die thuis hebt. Alles draait op die microprocessoren. In deze workshop ga je zelf een aantal led-lampjes aansturen met je eigen getypte programma. Je ontdekt hoe je een microprocessor kunt programmeren. 

https://stc.nl/home

Workshop Virtual Reality procestechniek en maintenance

Beleef met VR de wereld van de procestechnologie & onderhoud en maak kennis met de STC opleidingen en banen in de procestechniek.

https://stc.nl/home

Workshop Roadmap 2 Succes

- door Brian Strang

Deze training leidt jou of jouw team door het doelstellingsproces. Het doelstellingsproces begint bij een droom en herhaalt zich na succes. De eerste stap om je doel te bereiken, is weten waar je naartoe gaat. Het probleem is dat mensen vaak denken dat dit alles is wat ze moeten weten. Ze vergeten één cruciaal stukje van de puzzel: een kaart werkt alleen als je zowel je eind- als je startpunt kent. Anders gezegd, je kunt niet komen waar je heen wilt als je niet weet waar je bent.

https://www.linkedin.com/in/brian-strang-787404123/?originalSubdomain=nl

Workshop Buitensport

- door Harmen Maliepaard

De leerlingen gaan een sport en spel activiteit doen buiten op het RDM terrein. Het is handig als je makkelijke kleding of sportkleding aan hebt.

https://www.vencerasports.com/

Neem contact op

Wil je contact met ons opnemen, heb je een vraag, tips of feedback? Dat horen we graag! Vul het formulier hieronder in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.