Zelf leren programmeren?! – Programmeercast

Maandag 21 maart 2022, 10:00 – 11:00 uur

 

De mogelijkheden om te leren programmeren zijn eindeloos, zo ook tijdens deze Nationale TekkieWorden Week. Maar wat als je door jouw huidige studie of baan geen tijd hebt voor een complete cursus of nieuwe opleiding? Of zelfs na de TekkieWorden Week nog niet weten of programmeren iets voor jou is? Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om online, op jouw eigen tempo te leren programmeren.
Zelf was ik 14 toen ik mijn eerste code schreef, om een marktplaats voor tweedehands films te ontwikkelen. Netflix bestond nog niet, en films waren alleen op DVD verkrijgbaar. Om te leren programmeren was je aangewezen op boeken, of langdradige tutorials die niet altijd even volgbaar waren. Gelukkig was dat een andere tijd, en kun je nu een stuk eenvoudiger online leren programmeren. Maar hoe vind je uit de honderden opties de online cursus die bij jou past? Welke staan goed aangeschreven, en wat doe ik als ik vastloop?
In deze informatiesessie laat ik jou zien hoe jij online kunt leren programmeren, en kunt aansluiten bij communities voor startende programmeurs.

 

IT-profiel: Data Analist, Developer

Doelgroep: Studenten en omscholers

Regio: Amsterdam (online)

Minimaal denkniveau: maakt niet uit

Taal: Nederlands

 

Geen evenementen gevonden!